Dejligt at have sønnen hjemme igen

20140204-211053.jpg

20140204-211134.jpg

Udgivet i Ikke kategoriseret

Vi siger farvel til Asien i denne omgang!

Næsten 100 dage har vi været afsted og det har været super fedt! Flotte landskaber, fede oplevelser og masser af gode samt nye bekendtskaber. Turen har været suveræn selvom der til tider har været problemer, er vi altid kommet igennem de forhindringer der har været. Det har været godt vejr og fede tider på hele turen nærmest, men nu glæder jeg mig også til at komme hjem igen.

20140203-152221.jpg

Udgivet i Ikke kategoriseret

Flot og fedt på Skybar i KL

20140131-162059.jpg

Vi mødtrs her i går med vores to gode venner Anders Konradsen og Emil Gissel i KL. Det blev til en dag i godt selskab og udforskning af den offentlige transport. Jeg har hygget mig rigtig godt med drengene på det seneste, men glæder mig også til at komme hjem til familien og mine andre venner.

Aftenen fik vi til at gå på Skybar med øl på 33. Etage og fremragende udsigt til Petronas Towers og Menara KL. Dagen i dag går med at slappe af og så satser vi på at komme ud og shoppe i morgen og komme op i KL’s TV Tårn, Menara KL.

20140131-162114.jpg

Udgivet i Ikke kategoriseret

Sidste stop Malaysia – ankommet til Kuala Lumpur!

20140128-221546.jpg

Vi ankom i morges til Malaysia. Helt præcist Kuala Lumpur som vi kom til med fly tidligt om morgenen. Her boomer af storby atmosfære og her er i det hele taget ret lækkert. Vi var selvfølgelig været ude og støtte Vincent Tan allerede ved at være på Mac D.

Vejret er godt nok lidt gråt, men her er stadig varmt. Planen er uvidst lige nu da vi ikke ved ret meget om hvad man kan her, men spændende bliver det! Vi ses om en uges tid i kolde DK – foehåbentlig kan vi hive noget sol og varme med.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Fuld fart på Koh Phi Phi

Her er varmt og lækkert på Koh Phi Phi. Det er nu det 3. Ø-paradis vi besøger. Selvom der var lidt fuskeri over måden vi skulle betale mere lige pludselig for transporten er vi ved godt mod. Vi nyder de sidste dage vi har og der har måske været lidt for meget fart på. Det er i hvertfald endt med en forstuvet fod til mig efter jeg vrikkede om til beach fodbold. Den har været blå og hævet, men lægen vi var til sagde det ikke var værre og foden hurtigt ville blive bedre.

20140124-161727.jpg

Planen er nu at vi den 27. Skal til Krabi og derfra flyver fra Krabi ind i Malaysia til Kuala Lumpur den 28. Hvor vi tilbringer de sidste dage af vores rejse.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Nyder livet på Koh Tao

20120123-093831.jpg

Efter lidt over en uge i galskab med vores kammerater fra gymnasiet (Wind, Aske, Laurits, Tophøj, Joor og paverne) skal vi nu skilles. Det har været nogle sjove ø-oplevelser, men klokken 21.00 tager vi med natbåd til fastlandet og videre til det smukke Koh Phiphi.

Vi har mest af alt slappet af på stranden på Koh Tao, men det blev da også til en enkelt travtur gennem øen og op i terrænet. Der er ikke lang tid tilbage nu, men der er stadig masser af oplevelser i vente.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Fest og farver på Koh Phangan

Vi har nu været en halvuges tid på Koh Phangan, hvor det har stået på en flot bådtur med sceneri fra The Beach, spande med drinks og lækker strand. Der har været tonsvis af danskere, godt humør og fuld fart fremad. Nu glæder vi os bare til at slappe lidt af på Ko Tao.

Vi har det rigtig godt, men vi begynder også at kunne mærke rejsen lakker mod enden. Så meget som vi godt kunne tage en måned mere, glæder jeg mig også lidt til at komme hjem til hverdagen.

20140115-170911.jpg

Udgivet i Ikke kategoriseret

Hanoi – et backpacker paradis

Sidste stop i vilde Vietnam er Hanoi hvor vi er blevet indlogeret på det stilrige Backpacker Hostel. Her er der unge mennesker, højt humør og fest ang mas. Eftersom vores visum udløber d. 10 januar skal vi med fly fra lufthavnen her i byen til Bangkok. Det er fullmoon festen som er næste store begivenhed.

Her i Hanoi er der virkelig lækkert. Meget vestligt med store centre og butikker sågar med en biograf a la cinemaxx i Århus. Vi har selvfølgelig allerede fået set et par film deriblandt Hobitten 2.

Alt i alt har Vietnam virkelig været en stor succes og det nok ikke det sidste neserne får set til os.

20140109-134653.jpg

Udgivet i Ikke kategoriseret

På bådtur i Ha Long Bay

Ha Long Bay – et turistparadis. Her er lækkert vejr, smukt og uspoleret. Vi er pt. På bådtur hvor vi første nat overnattede på båden midt i mellem en masse øer på havet. Vi har været på trekking og udforsket nogle grotter. Indtil videre har det været en succes selvom vietnameserne aldrig helt er til at forstå, men vi følger da med.

20140105-130800.jpg

Vi er så nu ankommet til Cat Ba Island hvor vi har en overnatning på et lækkert hotel med en rigtig god udsigt. Her er lækkert og nok at lave så det skal nok blive godt. Bla. Har vi været ud og kajakere så at sige.

20140105-130948.jpg

Udgivet i Ikke kategoriseret

Starter det nye år i Dong Hoi

Nu er vi snart over halvvejs målet nordpå, som er Hanoi. Vi havde en vanvittig nytårsaften, som blev fejret med en tysk backpacker ved navn Jörg som vi mødte på nytårsdag. Vi er i Dong Hoi for at se om vi kan komme hen til en nationalpark som har en masse grotter, bla. En af verdens vidundere, men det bliver muligvis sværere end spået.

Alt i alt er vi kommet godt ind i det nye år. Billedet er taget nede fra floden som vi festede ved til den lyse morgen. Vi fik både poppet champagner i floden, hoppet ned fra stole på slaget 12 og haft en perfekt aften i selskab med kammerater.

20140102-091316.jpg

Udgivet i Ikke kategoriseret

Suits i Hoi An

20131230-114808.jpg

Vi er blot ankommet til Hoi An og har nu fået bestilt et skræddersyet suit hver. Vi skal til tre fittings inden det er helt perfekt. Vi får lavet vores jakkesæt hos en anbefalet Tailor inde i byen som ligger forholdsvist tæt på floden som billedet er fra.

Planen er vi skal ud og se the countryside i dag og så finde et sted vi kan holde nytårsmiddag og senere fejre det nye år i byen.

Vi er kommet lidt længere nordpå hvilket kan mærkes på temperaturen, men vi ligger stadig over 20 om dagen og omkring 18 om aftenen. Vi bor lige nu på et lækkert hotel til 6$ om dagen hvor vi både har eget værelse, svømmepøl og køkken til rådighed.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Fra Da Lat til Hoi An

17 timer i bus tager det fra Da Lat til Hoi An, hvilke også er resultat af en lidt presset deadline. Det gode er dog vi nåede både at komme ud og se en masse vandfald, silkefabrikker, spise fårekyllinger og en masse andet sjov.

Nu kommer vi til at holde nytår i Hoi An som også skulle være en fed by. Vi glæder os meget og håber i har det vel.

Billedet er fra Nha Trang som er vores eneste pit-stop før 12-timers kørsel skal overstås.

20131228-181529.jpg

Udgivet i Ikke kategoriseret

Juleaften Mui Ne

20131224-170558.jpg

Så er det juleaften og i ønskes alle rigtig glædelig jul fra os 5 gæve gutter her i Vietnam. Vi holder juleaften med stor julemiddag senere og festeri.

Håber i alle har det godt og har en god dag med familien.

Glædelig jul ønskes i fra
Pardi, Hee, Aske, Wind og Friis

Udgivet i Ikke kategoriseret

Saigon (Ho Chi Minh)

Vi forlader i dag Saigon hvor vi har været ude ved Cu Chi og se de tunneler der blev brugt under Vietnam krigen. Udover det var vi også på krigsmuseet i samme omgang, så man må sige vi er ved at være eksperter på området (i hvert fald våbnene).
I al hurlumhejet har vi mødt Emilie Ørntoft af alle steder her i Vietnam.

Nu drager vi mod Mui Ne hvor vi regner med at holde jul på en sandstrand rundt om en palmetræ.

20131221-165118.jpg

Udgivet i Ikke kategoriseret

Så går turen mod Vietnam!

Vi har nu set det Olympiske stadion og hvad der ellers har været at se i Phnom Penh. I morgen går turen med bus mod Ho Chi Minh hvor vores færd fortsætter. Planen er vi skal gennem Vietnam fra syd til Nord hvor vi fra Hanoi flyver tilbage til Bangkok. I mellemtiden glæder vi os til de mange ting vi kommer til at opleve inden vi ender til Fullmoon Party.

20131219-212725.jpg

Udgivet i Ikke kategoriseret

Cambodia

Vi er nu ankommet til Cambodia efter en rigtig svær grænseovergang med mange underlige formalia. Ikke desto mindre er vi nu i Siem Reap hvor her ser ud til at være lækkert, hvor turen derefter går mod Phnom Penh. Her skal vi se Angkor wart så det skal nok blive en succes.

20131216-100319.jpg

Udgivet i Ikke kategoriseret

Ø-livet

20131213-123536.jpg

Vi er nu på Koh Chang som er hammer lækker. Her er det hele lidt mere uspoleret og renere. Her er hvide sandstrande og lækkert vand, så det bliver ikke meget bedre. Planen er vi også skal ud og snorkel lidt så det kan kun blive godt!

Udgivet i Ikke kategoriseret

Thailand er lækkert!

20131207-110305.jpg

Så er vi ankommet til Bangkok og har mødt Aske og Wind. Her hammer lækkert vejr og vi nyder de kolde bajere på terassen eftersom vi var så heldige at blive opgraderet.
Laéo pop gan mai!

Udgivet i Ikke kategoriseret

Det er så hvad ens sønner laver når de er ude at rejse på egen hånd :-)

Bungy Jump

Klik på nedenstående link for at se film med Anders.
Anders springer ud

SmånervøsFlyvene rokke

Udgivet i Ikke kategoriseret

Christchurch sidste stop!

20131201-201149.jpg

Vi er nu ankommet til Christchurch efter 6 timers kørsel. Vi har to dage tilbage i New Zealand før turen går til Thailand. Det har indtil videre været en kæmpe succes og vi glæder os til vi skal mødes med Wind og Aske i Thailand, hvor vejret forhåbentlig er solrigt.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Vi kan ikke få nok af Queenstown!

Vi har været i Queenstown siden mandags hvor vejret har været perfekt. På vej herned regnede det voldsomt.

Gårsdagen stod så på Bungy jump og Nevis Swing, hvilket var en kæmpe succes.

20131128-120654.jpg

Udgivet i Ikke kategoriseret

Queenstown!

20131126-123328.jpg
Vi er i Queenstown. En by hvor bungyjump og ekstremsport er i højsædet.
Byen er virkelig unik og barlivet er perfekt

Udgivet i Ikke kategoriseret

Wellington a nice City!

20131123-102937.jpg

Vi har nu været et stykke tid i Wellington og har nydt godt de mange bar og cafeer. 2.30 om morgenen tager vi til sydøen for at få en masse andre gode oplevelser.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Sol og flot er her!

20131119-164834.jpg

Vi er nu i en lille flække kaldet Lower Hutt som ligger 20 km. Udenfor hovedstaden Wellington her i New Zealand. Her er lækkert og vi håber på at kunne komme ind og opleve nattelivet i weekenden og med held få set landskampen mellem New Zealand og Mexico i VM Kvallen.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Vi er på farten igen!

20131117-163129.jpg

Vi er nu endt i Hastings omkring Hawke’s Bay. Her har vi i Napier set en fodboldkamp fra den bedste række i New Zealandsk fodbold mellem Hawke’s Bay United og Southern United FC, hvilket var en kæmpe succes. Vi ser frem til en masse nye eventyr den kommende uge.

Udgivet i Ikke kategoriseret